Beter later: de leeftijd waarin u wacht op de helderste orgasmen

Er wordt aangenomen dat seks een les is voor dunne, oproepen en natuurlijk jong. Deze fout beïnvloedt zelfs sexologen: er waren gevallen toen de mannen die tot geavanceerde trainingscursussen kwamen, verbaasd waren in het zien van een onderzoekswetenschapper

wiens films hen aan hen hebben getoond. “Zij verkocht! – Ze waren woedend. – Dit is wat, een veertig jaar oude tante zal ons vertellen hoe ze seks moeten hebben? cialis generiek Ja, ze herinnert zich wanneer ze het de laatste keer deed?!”

Mythe dat in 20-25 jaar oude seksleven op de hoogte, en dan vrouwen wachten op alleen verwelking, climax en haak in plaats van Shibari, behoorlijk levendig. Maar als recente studies laten zien, in werkelijkheid is alles anders.

De Natural Cycli-app is niet gemaakt om orgasmes te bestuderen, maar als een andere anticonceptiemethode: met behulp van een speciale thermometer, helpt het vrouwen de basale temperatuur te volgen en dagen te kiezen wanneer het nodig is om af te zien van seks (of vice versa, als Het doel van het meisje zal zwanger worden).

De makers van de toepassing gebruikten het echter om hun eigen onderzoek uit te voeren: het werd bijgewoond door 2.600 klanten natuurlijke cycli. Vrouwen hebben vragen gesteld over het niveau van hun seksuele tevredenheid, hoe aantrekkelijk ze voelen, evenals de frequentie en kwaliteit van orgasmen. Respondenten werden verdeeld in drie groepen: tot 23 jaar, van 24 tot 36 jaar en ouder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *