Imractiviteit kan worden gekenmerkt als het wantrouwen van de persoon tot de hele wereld en zelfs zichzelf. Tarm noemde degene die alle opnieuw controleert, vermijdt de selectie-situaties, verwacht te falen, de vele uitkomsten van gebeurtenissen uitwerken, is constant bang, zorgen en gemakkelijk inspireren.

In de taal van de psychologie is de vorstigheid overgevoeligheid voor de mening van de samenleving, die zichzelf alarmerend, angst manifesteert "Wat zal aan mij denken", of, integendeel, agressie, boos en beledigend.

Een veranderlijke persoon lijkt misschien te worden onderschat en "Dit collectief is een soort verkeerd". In elk geval is de reden voor al deze manifestaties buitensporig en geeft het belang van de omgeving.

In de regel is rootoorzaak een eenvoudig psychologisch probleem:

  • Schroom;
  • Niet-acceleratie;
  • Onvermogen om jezelf te vertrouwen (het heeft de voorkeur om te vertrouwen op de mening van iemand anders).

Hoe een man te straffen voor de waanzin: wat kan en wat niet kan worden gedaan

Maar dit nadeel heeft de tweede kant van de medaille. Overgevoelige mensen kunnen de emoties van andere mensen voelen en een echte houding tegenover zichzelf vangen.

Echter, als je niet leert hoe je je toestand kunt beheren, is er geen idee van dit, behalve scherpe druppels stemming, pijnlijke kwelingen en angst.

Hoe om te gaan met dimmen?

Vaak om het probleem om te gaan en het goed te wikkelen zonder een specialist erg moeilijk. Probeer voor een begin tot een minimum je emoties te vangen en ze een definitie te https://start18.co/about/ geven (woede, wrok, angst), om onze innerlijke ervaringen te bestuderen, ze te rechtvaardigen en uit te spreken.

Als je zelfrespect wilt trainen, neem jezelf dan en stop met het kijken van zorgeloze zinnen of weergaven die continu alarm en kwelling veroorzaken, we stellen voor om verschillende regels in te voeren voor je leven:

"Wat een ellende ik ben": Hoe ontdoen je van zelfroep en uitdaging?

  • Het verbod op negatieve informatie: nieuws, tragedie, omgeving, die spreekt over negatieve en problemen;
  • Tabu op veroordeling van zijn constantheid met familieleden, vrienden. Laat u fundamenteel installeren, niet klagen voor enige tijd, bijvoorbeeld 30 dagen;
  • Alleen positief: meer informatie over de genezing van mensen, de kracht van het lichaam, komedie, gemak, motivatie;
  • Concentratie in goed op een bepaald punt: "Zoals nu leuk", "zo lekker", "Zoals succesvol gebeurd" enzovoort;
  • Elke dag aan het einde om de positieve resultaten samen te vatten die vandaag goed / schattig / nuttig / aangenaam is gebeurd;
  • Taissure "Dagboek van dank" En elke dag om te schrijven wat je jezelf dankbaar bent, anderen, het universum enzovoort.

In dit geval is het al een tijdje nodig om een ​​roze bril te dragen en te proberen om een ​​kleurrijke wereld te creëren met emoties met een plusteken.

Destructieve relaties: redenen en wat te doen

Zo’n levensstijl zal helpen om te gaan met dimmen in korte tijd, het belangrijkste – de regelmaat en de ontwikkeling van de gewoonte om goed te zien.

Velen van ons wonen met vervormd (traumatisch) kijken hoe we leven en interactie hebben met andere mensen. We leren dit sinds de kindertijd, wanneer overleving volledig afhankelijk is van ouders. We houden van hen zeker en vertrouwen ze volledig.

Liefde in gezinnen met traumatische vormen van bijlagen (inclusief het hoofdgevend) wordt vervormd. Het impliceert zelfconfiguratie, emotionele uitbreiding, onzekerheid en gebrek aan veiligheid op veel interactie.

Dus ons brein creëert neurale communicatie, die de automatische reproductie van traumatische patronen bepalen. En ons zenuwstelsel is hieraan onderworpen.

Dus we gaan de overlevingsmodus in. Ons lichaam is altijd op wacht en de hersenen reproduceerden cyclisch dezelfde obsessieve gedachten. Vroeg of laat verandert het in neurose.

Pathologische leugens: redenen hoe leugenaars te herkennen

Dit alles zorgt ervoor dat we alles waar anderen doen, naar uw account waarnemen. Dit maakt ons een verandering en storend. En mensen beginnen door ons te worden waargenomen als een bron van bedreigingen.

Ons ego dat zijn betekenis wil goedkeuren, doet er alles aan om ons veilig te houden. Zowel met onbekende mensen als met degenen die dicht bij ons zijn. Hiervoor vertelt het ons de verhalen over de oorzaken van andermans gedrag. En bindt deze redenen altijd bij ons.

Het zegt: "Hij (a) kwam (a) zo verschrikkelijk omdat hij je haat". Ego berooft andere mensen van de vrijheid van wil, subjectiviteit en onafhankelijkheid van ons. Het ziet anderen als een voortzetting van zichzelf. Gewond ego weet niet wat grenzen.

Manipuleer me als je kunt: hoe narcissus te herkennen?

Dus we gaan leven op autopilot. Onbewust. Niet zinvol bijwonen in elk moment van het leven. Projecteren op de wereld en andere mensen hun eigen verleden. En communiceer met je illusies zoals ze werden onderwezen.

Genezing is het proces van ontwaken van deze saaie "slaap" ego. Dit is een leerbewustzijn en het begrip van jezelf, anderen, vrede en leven in het algemeen. Het is het weg van de patronen van het ego, wat ons zoveel pijn en lijden veroorzaakt.

Genezing, we begrijpen: niet alles wat we zien vereist onze reactie, omdat niet alles in principe is verbonden met ons.

Leer over de eerste

Abonneer en erken over vers nieuws van Kazachstan, foto’s, video’s en andere uitsluitingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *